Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT INRE

Man blir alldeles utom sig,
när man ser vad, man har inom sig.
Men först när man ligger på sitt yttersta,
blir man riktigt intresserad
av sitt innersta.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-31 10:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk ordlek med ett djup av allvar.
Ett yttersta tidens - och yppersta svidens - budskap.
2014-01-31

    ej medlem längre
Så sant, bra skrivet!
2014-01-31

  SellwiN VIP
Bra text:)
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström