Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath skrivarövning med given rubrik och given första rad


En dröm

 

Tjolöholms slott
jag suger på orden

ser bilden där sten fogats till sten
väggar och torn

stenar som talar om bördor på ryggar
om knän som böjts när sten lagts till sten

blomsterprakten, havet som skymtar
bakom välvda bågar

arbetarens slott
var kanske en koja

vad drömde han om
när sten fogades till sten

lägger örat mot muren
och hör ekot av röster
som ett stilla viskande mummel

skynda dig hit

 

© Eva Langrath 2014




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-31 20:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint.
2014-02-01

  ULJO
Intressant text
2014-01-31

  Monika A Mirsch VIP
som musik är din sjungande dikt - väntar ännu något litet ord som avrundning på sista raden
2014-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där jag varit
då och då...
Vilket läge...
Dit skulle jag
kunnat ha flyttat
in direkt... Men kan
förstå att bygga upp
det kostade blod svett
och tårar...
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP