Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag bara känner måste få sin plats. Skriven av min mor. Hittade den då jag för en tid sedan "var upp" och hälsade på. Blev några halvtimmar sittande, tittande i pärmen (hennes samling arkiverad) försjunken, i denna kvinnas alla olika små tankar;)


Mitt liv är ett glastorn...

 

 

Mitt liv är ett glastorn av drömmar

bräckligt - skört som kristall -

jag sträcker mig uppåt - famlande -

söker att drömmarna nå :

men likt såpbubblor flyga de - sväva de -

skimrande

ogripbara...

Då - plötsligt - en gäckande bubbla

jag tycker mig skälvande fånga

men -

i gnistrande ljuskaskader

brister den i min hand...

kristaller i regnbågens spektra

så nära...

dock ljusår ifrån...

 

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-01 15:40



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
vacker
2014-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!!
2014-02-28

  Maj-Lis VIP
Vackert
2014-02-16

    Oak VIP
är hon publicerad?
2014-02-15

    Monica Kvist VIP
Andlöst vackert
2014-02-09

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint skrivet.
2014-02-05

  Ljusletaren
Så vackert *wow* /kram
2014-02-05

  Teija Majava VIP
Vackert :)
2014-02-04

  Gisela Nordell
vacker om skira drömmar
och sårbarhet

2014-02-03

  Linda CH VIP
Din mamma har verkligen poesin i blodet! Ljuvlig dikt.
2014-02-03

    ej medlem längre
Mycket fint.
2014-02-02

  Popangelov VIP
Fint målande text.
2014-02-01

  axveronika
Mycket vackert formulerad och innehåller en så fin känsla
2014-02-01

  Densen VIP
En av alla de sidor, av kära mor, jag så väldigt mycket tycker om;)...Hennes så vackert skrivna bokstäver;)
2014-02-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker finstämd dikt om allt man drömmer om, som kanske aldrig infrias.
2014-02-01

  Eva Helene VIP
Så innerligt vackert! Vilken skatt du hittade!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP