Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SNART

 

snart ska det jag väntat på

i lite mer än sex månader ske

 

jag har fått tid för att bli av

med det som gör att jag ser

så suddigt

 

jag har trott att dom glömt mig

att remissen från optikern kommit bort

 

glömt mig har jag svårt att tro

att jag blivit, så som jag ringt

och undrat när det blir min tur

 

snart hoppas jag kunna läsa igen

utan att använda förstoringsglaset

det måste jag göra nu

 

det är svårt att få något sammanhang

i det jag läser, kan inte vara här inne

på poeter.se mer än korta stunder

mina ögon blir trötta

 

min önskan att kunna sticka

utan att det blir och jag får riva upp

och börja om från början

så har det varit länge nu

 

sitta och sticka och börja om från början

är inte så roligt

jag kan inte låta bli

tycker det är så roligt

bra att ha något i händerna

när jag set på teve

har jag inte det

är det så lätt för mig att somna

vilket program det än är

 

teven det har kommit längre

och längre fram på golvet

så jag ser när det är ett program

som är textat

 

nu längtar jag efter att få

den här laserbehandlingen gjord

med hopp att kunna se och

samtidigt må bättre

 

anits 2 februari 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-02 08:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-02-03

  ULJO
Jag håller tumarna för att allt ska gå bra
2014-02-02

    ej medlem längre
Vi lever på hoppet!
2014-02-02

  Eva Helene VIP
Bara att önska lycka till! Du kommer att få ett nytt liv!
2014-02-02

  Lars Hedlin
Håller tummarna för att det kommer gå fint!
2014-02-02

  aol
har själv början till grå starr, bra skrivet vännen
2014-02-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ljust och hoppfullt...hoppas allt går bra...
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP