Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SÄLLSAM VÄRLD

Sällan har jag skådat
en upplyst värld
så full av mörker.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-02-02 10:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus menade att vi skulle se till att det ljus vi menar oss ha inom oss inte är mörker.
Tyvärr är det just mörker det är, eftersom Satan ofta kommer som en ljusets ängel.
Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan, som det heter i sången.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström