Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VERKLIGHETSFLYKT?

Visst är kristendomen
en verklighetsflykt.

Den är en flykt
in i verkligheten.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 244 gånger
Publicerad 2014-02-05 07:05



Bookmark and Share


    anonyman
åhå! är det så?
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström