Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mitt hjärta

Jag vet inte
om jag vågar

men det är
bara jag
som kan
öppna dörren

till mitt inre

där flyter
bitar från
sårad stolthet

ihop med
glömda delar
av mig själv

på ytan
av för längesedan
fällda tårar

nycklarna till
den jag är
gömmer sig
i djupet

jag vet inte
om jag vågar

men kanske

om du snälla,
lägger din hand
omkring mitt hjärta


då kan inga
monster
från förr

skada kärleken
mellan oss




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-02 12:33



Bookmark and Share


  anits VIP
så fint du skriver,berörande vackert
2014-02-04

  Carl Mikael Fäldt
Fint!
2014-02-04

    ej medlem längre
jättefint skriver du..
2014-02-04

  Eliza-69
Jättefin
2014-02-04

  Nina.H
Sinnligt och vackert om kärleken! Styrkan finns där inom...
2014-02-03

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna ;) kram
2014-02-02

    ej medlem längre
Lås in monstren i garderoben och kasta nyckeln i sjön..du vågar..jag vet..det
Kram!
2014-02-02

  Lärling
Mycket fint!
2014-02-02

  Angel of love
Så ömt vackert och skört.
Verkligen jätte fin.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP