Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter drabbades av cancer när hon var 16 år . Hon kämpade för sitt liv i många år men förlorade och dog 23 år gammal.


Förnuftet visste, känslorna förnekade.





Inga andetag

ingen puls

stilla


rädslan jag buret, ständigt gnagande


visste att hon skulle dö

men ändå oförberedd


kaos


förnuftet visste

känslorna förnekade




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 09:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
sorgligt, tragiskt, smärtofyllt
2014-02-03

  Alicia Stenfors
Sorgligt
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP