Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODERN LIVSFILOSOFI

Livet är mer än Lotto.
Det är Måltips också.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-02-03 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström