Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skala mig!

 

Skala mig!
Mjukt som en banan

Jag är dina känslor som du inte tänker på

Älska mig!
Vackert som en ros

Jag är din själ




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2014-02-03 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP