Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När fick tiden bråttom?




När började tiden få bråttom?

Var det vid livets middagstid

strax efter ritardandot

när krönet nåddes?

Där man för en stund hann beundra utsikten

innan den sista accelererande sträckan

utan fungerande bromsar tog vid.

Var det då tiden fick bråttom?




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-02-03 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra fråga och bra formulerat i denna text.
2014-03-09

  Lollitta VIP
När började tiden få bråttom?


_____________det vill JAG veta!!!!!!!!!!+++++
2014-02-16

  Jaseph
Starkt om livets flykt.
2014-02-05

  Yeppis
Så himla bra *
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP