Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkanvarning

Aspens löv oroas,
anar först av alla
annalkande vindfläkt
likt hyperkänsliga individer
med nerverna utanpå
den tunna huden.

Varnar, men omgivningen
reagerar för sent.
Orkanvarningen utfärdas
till ingen nytta.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-11 18:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tänker att denna text kan användas på många olika områden där varningen kommer för sent...mycket tänkvärt...
2020-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-01-12

  Maria Sundelin VIP
Så länge man håller sig i ögats mitt är det intressant att följa
Bra fångat fångat
2020-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP