Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsjäl

Min själ är fylld av sommar

Sommarljus
Sommarvärme
Sommarhimmel
Sommarmoln
Sommarängar
Sommarvatten
Sommarblommor
Sommarvind
Sommarens fågelsång

Tänk så rymlig en själ kan vara
Ett eget universum




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-03 11:23



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En bra utfyllnad i själen
2021-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP