Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndomsvintrar

Vill minnas barndomsvintrar
Soliga snögnistrande dagar
Blå himmel

MEN

Skidutflykt
Blytunga isklumpar under skidorna
Skogens vilseledande skidspår
Tårar av rädsla när alla åkt ifrån mig
Det överskuggar allt




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-02-15 12:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Då hade man i alla fall snö...men det är inte roligt att minnas det som var jobbigt...
2020-02-22

  Maria Sundelin VIP
Skidåkning var inget för mig heller
Kramar
2020-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP