Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga barn



Lyckliga barn

som aldrig skrämdes av mörkret

som alltid kände tilltro

som gladdes åt en maskrosåker

tills någon talade om

att så lycklig

får man inte vara




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-03 22:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det måste vi ändra på...alla har rätt att vara lyckliga...men mycket träffsäkert skrivet...
2019-08-17

  Johan Strömstedt
Dina ord är enkla, tydliga och inte minst träffsäkra.
2014-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Livet är fullt av glädjedödare.
Ibland kan man tro att det är deras uppgift på jorden. Skäms på er!
2014-02-04

  Angela Bohlin VIP
Det borde vara alla barns rättighet att få en trygg barndom
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP