Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andras självsäkerhet...



Andras självsäkerhet

stjäl min energi

verkar utsugande

gör mig anemisk och svag.

Beundrar deras förmåga

att ta för sig av

allemansrätten.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-03 22:10



Bookmark and Share


  Connie
Känner igen mig, så himla bra beskrivet!
2014-10-17

  Gunnar Asp
Mycket bra!

Vi kan dock trösta oss med ett litet visdomsord från Bertrand Russel:

”Problemet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel.”

Ps. läst på min fasters kylskåpsdörr Ds.
2014-04-16

  louisegirl
Så sant!
Fint skrivit!
2014-02-04

  Lärling
Hög igenkänningsfaktor!
Fint skrivet!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP