Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken...



Musiken avklingar

Tystnaden infinner sig

En tystnad starkare än applåder

Känner tacksamhet

Publiken förstod budskapet




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-03 22:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint, applåder passar inte alltid!
2014-07-22

  ResenärGenomLivet VIP
O, så bra...många gånger passar det inte att applådera, man vill bara njuta...
2014-07-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tydligen njutbar
musik såsom
denna text var!

2014-07-01

  Andreas Miller
En viskande applåd...
Ljudlöst! Bravo!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP