Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesbilder



Mina minnesbilder framstår ofta

som ett galleri fyllt av stilleben

Stelnade tankar som aldrig förändras

Ett misslyckat konstverk

kan skapa ångest

klösa sig fast

smärtsamt

Sätter sin prägel på hela vernissagen

där kritikerna tävlar

med nedsättande omdömen

Skulle vilja se

deras egna gallerier

någon gång




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-03 22:50



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Njut av den smärtan... Bravo!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP