Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggkåpans vattendroppe



Daggkåpans vattendroppe

speglar omgivningen

visar det du vill se

Påminner om

sierskans kristallkula

men tvingar inte på dig

en skrämmande framtid




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-04 15:01



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Alchemillans magiska droppe
Sen urminnes tider omskriven
Kan den ge synen åter?
Evig ungdom?
Vackert skrivet
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP