Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som gått...............



Att hela livet

påminnas om

skeenden i fjärran


Gårdagens händelser

kanske upplevs i dunkel


Dagar man inte minns

flöt förbi utan dramatik


Trots allt var de

betydelsefulla för

syntaxen




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-04 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP