Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GODNATT, JORD

Godnatt, jord!
Lycka till på välfärden!




Övriga genrer av Jonas Hellström
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-05 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström