Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i parken



Jag såg en man i parken

han verkade irra omkring

sökte i alla gångar

men hittade ingenting


Han gick där i många dagar

han gick där i veckor och år

och uppgav tydligen aldrig

sitt sökande efter ett spår


Det var väl en dröm om livet

som gav honom energi

Han fyllde sitt liv med dagdrömmeri

och så fick det väl bli




Bunden vers av Monica Kvist VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-05 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP