Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då börjar vi om...



När all musik spelats

alla sånger sjungits

alla tavlor målats

alla blommor vissnat

Den dag någon säger

"Nu är det slut"

Då börjar vi om!




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-05 07:34



Bookmark and Share


  Lärling
Mycket bra - och hoppfullt!
2014-02-08

  Jaseph
Jag ler!
2014-02-05

    Rolf Zandén

Slut är det väl aldrig så länge man finns kvar!
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP