Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmedla dig



Skrik ut ditt viktiga budskap

Många kommer att hålla för öronen


Viska din hemlighet

Alla försöker höra vad du säger



Gör tvärt emot !



Viska ditt viktiga budskap

Skrik ut din hemlighet


Då kanske du lyckas

förmedla dig




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-05 10:54



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Bravo!
2014-02-05

  Lena Själsöga Keijser
såsant
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP