Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM MAN SJUNGER SINA RIM

Om man bara läser dikt,
så blir man utfattig på sikt.

Om man bara läser vers,
så blir livet mest en pärs.

Om man mest läser sonett
så blir det inte särskilt fett.

Om man bara deklamerar,
så blir det dystert när man deklarerar.

Men om man sjunger sina rim,
så kommer pengar in från STIM.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jonas Hellström
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 10:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En lite ferlinsk avrundning där.

2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström