Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjlighet?



Färdas i livets smala korridor

Upptäcker att den är enkelriktad

Vad döljer sig längre fram?

Hoppas finna

en sidodörr

som ger valmöjlighet




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-05 15:24



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Intressant text som målar upp bilder av orden du broderat samman.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP