Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne av livet............



Den dag målet är nått

När flöjttonen är fulländad och ren

Då slutar jag spela

Sparar tonen inom mig

Som ett minne av livet




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-05 15:28



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om Livets mening!

En ton i vinden
så ren klar
den göms i hjärtat
för gråa dar
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP