Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ariadnes tråd........



Vad hände den gången

när irrandet i labyrinten

upplevdes som ett stort mörker?


Ariadnes tråd hade brustit

I famlandet skedde ett under

Trådändarna fanns där

Kunde åter knytas samman


Ariadnes tråd är skarvad

på många ställen

Tror att den håller nu

Tiden ut




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-05 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP