Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfilm.........



I förunderliga sekundsnabba återblickar

spelas sekvenser upp som ur en långfilm

Episoderna verkar bekanta

Huvudrollsinnehavaren

känner du alltför väl

Försöker redigera om vissa avsnitt

Snygga till

Radera ut

Nekas tillträde

Upphovsrätten överläts

för länge sedan




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-05 17:00



Bookmark and Share


  Nina.K
Bravo!! Fin text - gillar starkt!!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP