Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förteckning


liten rest, trasigt paraply, trist hatt, 
bör absolut inte omskakas och öppnas på egen risk
utlöpsdatum okänt



 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-06 07:31



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spännande! Vad kan dölja sig däri...?
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP