Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Om natten liggandes, lyssnandes bredvid min nästa. På våra andetag, efter kriget. Innan början mot den önskade gemensamma, och totala återuppbyggnaden."


Andhämtningar

 

 

I skuggan av dagen -

hörs de,

andetagen -

 

Med vilja

att synkronisera -

i symbios,

få manifestera -

 

En önskan,

till allt det bittra -

besegra




Fri vers av Densen VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-06 11:55



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbar. stående applåd
2014-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text. Bitterhet tar alldeles för mycket energi.
2014-02-28

  KallaHanden
underbart vackert
2014-02-24

  Eva Helene VIP
Så vackert om försoningens kraft!
2014-02-07

  Gisela Nordell
känsla av stark samhörighet
och motivation, fint!
2014-02-07

  Angel of love
Natten helar ditt inre, natten ger ro i själen.
2014-02-06

  Rozsi.kovacs

En mycket bra text att besegra
bitterheten
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP