Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa vännen fick beskedet.............



Bästa vännen

fick beskedet

CANCER

Jag reagerade med

Rädsla

Förtvivlan

Sorg


Ett halvår senare

fick jag själv beskedet

CANCER

Reagerade inte alls!




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 12:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Oavsett om et gäller cancer eller andra sjukdomar har jag upprepade gånger känt att det är värre att stå bredvid än att drabbas själv.
2014-02-07

  Lärling
Känns inte som om jag vill applådera...
Märkligt. Kanske svårt att ta in.
Kram!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP