Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du se.............



Kan du se morgondimman

med nyvaknade ögon?


Kan du höra fågelsången

med oförstörda öron?


Kan du känna morgonluften

med alla dina sinnen?


Det är lycka!




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-06 12:11



Bookmark and Share


  Nina.K
<3 Underbar dikt, - skriver mera till dig i morgon, - hoppas du mår bra!! Kram!
2014-10-02

  Lollitta VIP
Kan du se morgondimman

med nyvaknade ögon?
______________+++++
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP