Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kupade hand

 

Drömmen,

Samlar min barndoms sorg
I en kupade hand

Låter!

Den evig!
Den sorlig!

Brinner!

Skapar naturlig spegelbild av mig
Av sorg

Faller!

Djupare i barndoms våldtagna minne
Djupare begrundande

Varför?

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-02-06 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP