Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tråkig liv!

 

Åldrandet, sjukdomar är människans tråkigaste öde någonsin

Förtidspension
Sjukpension
Ålderpension

… pension
… pension
… pension

Man bara väntar och väntar och väntar
Och bara väntar på dödsängel
Komma och stiga fram!

NU är din tur
Nu är det min tur!
Och inget annat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2014-02-06 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP