Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste ibland................



Måste ibland

dra mig tillbaka

Besöka mitt innersta rum


Filtrera bort

vardagens störande buller

som urskiljningslöst

tränger undan

väsentligheter


Hämta kraft

från det ursprungliga

för att återfinna

mig själv




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 12:38



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Filtrera bort

vardagens störande buller

____________+++++
2014-02-08

  Quasimodo
Ett starkt uttryck för det viktiga i att uppsöka och få tystnad i sina egna rum och få ostörda utrymmen, bra!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP