Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollera



Kontrollera

Lämna inget åt slumpen

Tillåt inga överraskningar

Var förberedd

och du har förlorat

din improvisationsförmåga




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-06 12:54



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
och du har förlorat

din improvisationsförmåga

_____________+++++
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP