Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framsteg



när du sträckte
din hand mot min

när du greppade
min hand
och höll den i din

då jublade mitt hjärta

du kände igen mig

när vi idag
försökte ge dig vatten
i en mugg med sugrör
greppade du muggen själv
och tog en klunk eller två

sakta går de framåt
du är lugnare
när du vaknar
du svarar på ditt namn
på ditt sätt
med ögonkast eller irritation

sakta sakta
kommer du tillbaka

jag hoppas
ber till Gud
att du blir helt
återställd

att ditt jag
av vilja så stark
pulserande av liv
och äventyr
jagande efter
livets roligheter

kommer åter
att dominera ditt liv

jag vill ha dig
jobbig

jag vill ha dig
tramsig

jag vill ha dig
i fronten av livet

och jag ber
att våran Gud
ska ge dig styrkan
att bli hel och frisk..

~ mamma ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 361 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-06 18:13



Bookmark and Share


  wannabi
Kärleksfullt och sorgligt men också en vacker beskrivning av hoppet som finns där.
2014-02-12

  Lärling
Skönt att det går åt rätt håll!
Kram med önskan om tillfrisknande till ditt barn och att du själv ska orka!
2014-02-07

  Lars Hedlin
Kramar om er och sänder er ljus <3
2014-02-07

  Fem hjärtan VIP
Rörs till tårar..Hoppas allt blir bra! Styrkekramar!
2014-02-07

  Monika A Mirsch VIP
Du skriver ut ordmediciner, kraftfulla, gripande, helande - en text i smärta, tårar och hopp. Önskar er det allra bästa!
2014-02-07

  Carl Mikael Fäldt
Inte ofta jag rörs till tårar-men din text gör något med min själ!

Du skriver naket och ärligt älskande¨-och "Gud" kommer ha alla sina ansikten vända till er-ber jag!

Kram
2014-02-07

  Carina Bendix
Så fint och sorgligt. Berör mig djupt. Hoppas hon blir frisk snart. <3
2014-02-06

    ej medlem längre
Skrivet av en sann mor ur djupet av sitt hjärta så vackra och gripande ord av moderskärlek..
2014-02-06

  ULJO
En gripande text som berör på djupet
2014-02-06

  Popangelov VIP
Det här grep ordentligt tag i mig. Sorgligt och vackert.
2014-02-06

  Federico Romano
Speriamo..
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Livet är starkt och ger sej inte så lätt...skönt att det går åt rätt håll...
2014-02-06

    ej medlem längre
hoppas på det bästa
2014-02-06

  Maria Sundelin VIP
Jag håller en tumme för att det ska bli så.
Kramar
2014-02-06

  Peter Stjerngrim VIP
Önskar henne ett snabbt tillfrisknande och sänder all positiv energi jag förmår som stöd till dig och henne ...
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler