Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åren har gått

I minnenas garderob
längst in i vrån
finns rötterna

I dunklet virvlar
ansikten och händelser förbi
likt höstlövens
dans

En del ansikten framträder
tydligare än andra

Åren har gått
jag har gjort
min livsresa
mina val
kvar finns bara
dunkla minnen
från platser
vilka en gång var mitt liv
och som jag var en del av




Fri vers av AA VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-06 23:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sant! Men så länge vi lever finns nya äventyr.
2014-02-07

    ej medlem längre
Nyfikenheten hävdar att åren inte är slut förrän åren är slut.
2014-02-06

  mickech
Våra minnen bär oss vidare, till framtiden.
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP