Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart

Vi längtar
efter ljuset
solen

Dagarna
är ständigt gråa
molnen ligger tungt
vi känner oket
på våra axlar

Men,
vi upphör inte
att längta

För snart
öppnar sig molnen
och vi kisar
mot solen

Det som var
är glömt




Fri vers av AA VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-06 23:44



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Jag gör en solhälsning
2014-02-07

    ej medlem längre
"Det som var
är glömt" fullständigt ekade in i mitt sinne. Utsökta rader med passande rubrik!
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP