Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans gåta Eller hur söka efter meningen med livet

 

 

Vad är meningen med livet?

Som vi söker

mediterar och tänker på

för att finna.

 

Kanske behöver vi leta efter svaret

inom oss själva.

Meningen med livet

är en gåta att lösa

för var och en att lösa.

 

Meningen med livet

ska kanske inte skrivas ut

i böcker att lagras

i bibliotek

för alla att studera.

 

Du ska själv

söka svaret - meningen med livet

ditt liv.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-07 09:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...men man ska nog inte söka för mycket, då missar man själva livet...
2014-02-09

  Helena C.W.
Fina tankefrågningar, vackert skrivet! För mig är det livet självt.
2014-02-08

  walborg
Så sant detta
2014-02-07

    ej medlem längre
Bra ordat!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP