Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt............



Flanerar på gågatan

Möter svartklädda människor

En homogen massa

som viker undan

för att slippa konfronteras

med den som vandrar mot strömmen


Plötsligt finns hon där i vimlet

Lyser upp vardagen

Flickan med den klarblå kappan




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 11:06



Bookmark and Share


    Balans
Den var riktigt skön!
2014-02-09

  Lollitta VIP
den som vandrar mot strömmen

____________+++++
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP