Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst min mun............



Tack för den långsamma tanken

som får mig att stanna upp

Inte svara förhastat

när ord sårar


Tyst min mun så får du socker!

Jag är sockerberoende




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-07 11:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet att tänka innan man säger
något som man kanske inte menar,
2014-02-09

  Lollitta VIP
Tyst min mun så får du socker!

Jag är sockerberoende

________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++
2014-02-08

  Maria T
Fint att inte såra
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP