Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utdriven som stjärnorna

 

Du!
Icke liv i Sverige!

Ensamheten,
Är de rivna papperslapparna

I min vardags tankar
I mitt liv

Sprids sorgen utan någon förklaring
Sprider sin tysthet utan någon förklaring

Mitt hjärta,
Sprucken som en torr mark sen länge

Utdriven,
Som stjärnorna i volsenheten

Jag är dödsförklarat sen den dagen sökte asyl i Sverige!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-02-07 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP