Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag sade!

 

Jag sa,

Jag har ingen mor!
Jag har ingen far!
Jag har inga syskon!

Jag bara är ett misstag!

Inga vänner!
Inga ovänner!
Inga dumheter!

Du!

Tyngt mot min rygg ,tryckte på så hård
Omänsklig
Och iskall!

Jag sade!
Jag säger!
Men ingen vill tro på mig!

Ni andra är lika onda med hans enda sändebud!
Med hans ända och måste profet
Med hans ogudomlighet ………… SATAN!

Sverige ondskans framtidland!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-02-07 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP