Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset förfaller



Huset förfaller

En gång traktens stolthet

Vad hände på färden?


När domnade intresset

för att till slut

helt förlamas?


Kanske när det skyddande staketet

började lägga sig ner

sektion efter sektion.


Inte bara av sin egen trötthet.

Det fick oombedd hjälp

utifrån.


Vit rök mot en grå himmel

Huset går på sparlåga




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-07 16:27



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Inte bara av sin egen trötthet.

__________+++++
2014-02-08

  Ponkla
Bra skrivet! Gissar att det handlar om förtroendet till Påven.
2014-02-07

  axveronika
En ödlighet i tidens gång med det förgängliga
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP