Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågt i tak..........



Hur många böner

har genom århundraden

stigit upp mot katedralens kupol?

Nådde inte längre

Instängdes

Det börjar bli lågt i tak nu.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-07 16:30



Bookmark and Share


  axveronika
Åh jag ser det framför mig hur bönerna trängs under taket som fiskar fångna i ett nät. Men ger mig också associationer till alla människor som blivigt instängda i kyrkor och mördade..under 2a världskriget...under folkmordet i Rwanda...
2014-02-08

  Lollitta VIP
Det börjar bli lågt i tak nu.

___________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP