Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade ark....



När jag vill säga något

och ingen vill lyssna

bara pratar om annat.


Då älskar jag er

alla oskrivna ark

som tigande

tar emot

mina tankar.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-08 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin text!!
2014-04-17

    ej medlem längre
Ja, skrivandet är förlösande! Bra skrivet!
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Att skriva kan vara befriande.
2014-04-16

  louisegirl
Så sant
och bra skrivet!
2014-04-16

  Nina.K
Underbart.... vackert, ljuvligt och fint!!!
2014-04-16

    ej medlem längre
Håller med till fullo.
2014-03-09

  axveronika
Ja vilken fin bild av skrivandets lisa
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP