Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelse



Längtade att få återse

det fantastiska konstverket

som i många år

hängt på min minnesvägg.


Döm om min besvikelse.

Det hade åldrats

precis som vi andra.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-08 11:08



Bookmark and Share


  Berra Bäver
Ingen eller inget kommer undan.
2014-02-12

  anits VIP
Bra skrivet om tidens gång.
2014-02-09

  Schackpoeten VIP
Bra. Kort och kraftfullt !
2014-02-09

    Annika J
Man ser visst aldrig samma tavla två gånger !
2014-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Dorian Grays porträtt.
2014-02-08

  axveronika
Bra. Fin bild över tidens gång
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP