Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Pappret räcker inte till för att beskriva hur mycket du är värd för mig

Pappret räcker inte till för att beskriva hur söt du är

Pappret räcker inte till för att beskriva hur stolt jag är över dig

Pappret räcker inte till för att beskriva hur mycket jag älskar dig

Du kommer inte förstå det ändå. Jag älskar dig mer än vad guld är värt och mer än vad ord kan beskriva det




Fri vers av Jasmine_S
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-08 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S